4 fairtrade

I skolan håller vi på att arbeta om att vi skall starta ett eget företag där vi får göra precid vad vi vill.
Jag och tre klasskompisar till mig har skapat ett företag som heter 4 fairtrade och jag tycker verkligen ni skall gå in och kolla på våran fina lilla blogg vad vi gör och så. Tryck HÄR för att komma in på våran fina blogg ! 


Stockholm

Onsdag och imorgon är det torsdag. Har längtat efter den dagen läääänge. Imorgon åker jag till Göteborg och sedan på fredag åker jag till Stockholm. Det skall bli super roligto och jag skall shoppa massoooooor! höhö
Jag skall också hälsa på min faster och min kusin, har inte träffat dom på kanske 2 år. Sedan får vi se vad som händer.


28-09-10

Västa dagen i veckan avklarad, känns riktigt bra.
Imorgon blir det skola imorgon och efter det skall jag faktiskt klippa mig, vi får se hur det blir. Brukar vara ganska kräsen.
jag är verkligen sääämst på att ta kort och grejer under dagarna, och inlägg blir så tråkiga när man inte har blid, men jag skall faktiskt försöka ta mer kort. Nu blir det idol!


-

Nu sitter jag hemma hos Nathalie, vi sitter med varsin dator i knät och har precis käkat, snart blir det plugga en stund.
Idag fick vi sluta tidigt för sista lektionen var inställd. Då var jag hos Michelle en stund efter skolan och tjötade med henne och sedan gick jag och mötte Nathalie så handlade vi och åkte sedan hem till henne.

Nu blir det till att plugga, uusch va tråkigt ! 

<3

Någon där ute som har en sån där vän som liksom är som hoppar du så hoppar jag. Som när det har hänt något är den personen den första du går till för att du vet att hon skulle stötta dig till 110%, hon skulle lyssna på dig och hon skulle sedan vara tyst om vad som har hänt. En sådan vän som alltid får dig att skratta när allt suger, en sådan vän du kan ringa till klockan 03.00 på natten bara för att du behöver prata eller om det har hänt något.
Det har jag. Behöver inte säga mer än tjejen du är bäst! ♥


Jakten på lycka

Så, då var denna söndagen över och imorgon börjar det påriktigt igen. Jag är sån som aldrig har tyckt att skolan är så hemsk, men att gå upp på morgonen är det som suger, när klockan ringer tidigt, asså fyy!

Ikväll har jag bara slappat, hela släkten har typ varit här på fika så det har blivit massa bus med småkusinerna. Nu har jag duschat och skall krypa ner i sägen och kolla på Jakten på lycka med världens sötaste unge.



Ni som inte har kollat på jakten på lycka, SE DEN!

fy för söndagar

Jaha då var det söndag igen då. Det är verkligen den mest sega dagen som finns, och jag har haft en skit helg också!
Funderar på att bara lägga mig under täcket och vakna på fredag igen, för då blir det Stockholm.
Nu blir det lunch. Bloggar om ett tag !


-

Ingen bra kväll alls så jag känner inte för att blogga idag. Hörs kanske imorgon !

hard work work!

Hemma efter att först ha varit i skolan hela dagen och sedan jobbat. Nu är jag helst slut, men det är bara upp att jobba imorgon igen ändå.
Men jag taggar inför Stockholm nästan helg! Nu skall jag sätta på en film och sedan sova om ett tag ha det bäst.

shopping

Asså om man får svära så, faan vad jag vill shoppa nu asså. Älsar verkligen höst kläder. Stickat och massa snygga färger. Snart skall jag till Stockholm och då blir det mycket shopping kan jag lova!

Här är en del kläder och accessoarer jag inte skulle tacka nej till!




Beverly hill 90210

Bäästa underhållningen när man är hemma och är sjuk. Beverly hills 90210 !


sjuk

Inte bloggat på några dagar nu, men jag har inte haft något att skriva om. Inte för att jag har det nu heller men.
Igår hade jag fruktansvärt tråkigt, sedan kom Nathalie hit och räddade min kväll, super mysigt!
Vi lagade middag och satt och kollade på idol och hade det toppen. Idag har jag inte varit i skolan heller, är inte direkt frisk. Jag orkar verkligen inte bli sjuk igen.
Nu blir det att kasta sig i sängen och kolla på någon film.



val val val

Nu är valet slut och jag har faktiskt varit väldigt insatt i allting. Tycker det är ganska viktigt att man är med i det även fast man inte kan rösta.
Jag är både nöjd och inte nöjd med valet. Tycker det är toppen att Alliansen får sitta kvar, men det är väldigt synd att de inte får majoritetsregering. Men att SD kom in är ju katastrof, jag förstår verkligen inte hur folk kan rösta på dom. Jag skäms nästan för att Sveriges befolkning har röstat in dem. 
Ville bara säga vad jag tycker om allt detta, nu skall jag slappa framför tvn.




livet leker

Är fortfarande i Göteborg och har det bra. Nu är jag dock helt slut efter en galen helg. En kort sammanfattning i helgen.
I Fredags var jag på eriksberg med trevligt folk och igår var jag med My och Farida på flera olika ställen i stan med trevligt folk.
Nu är jag helt slut, men det är bara att dra sig upp för om några timmar skall åka och träna med Sara.


saturday

Trevligt kväll igår. Jag och massa tjejer stack till en liten fest på eriksberg och hade det trevligt.
Dock hemma ganska tidigt, alla är och flyttar och nu skall jag dra till Sara en sväng. Hoppas alla får en toppen dag.


Götebooorg!

Sitter på bussen påväg till Göteborg nu då. Vi får se vad som händer där i helgen, har inte mycker planerat än.
Vi skall ju flytta så det blir väl till att bära en del kartonger hit och dit.
En sak som är ett måste är att träffa Sara, har inte träffat henne på ruskigt länge nu så det står högt upp på listan! :D
Vad skall alla andra göra i helgen? :)



Saknar dig som faaan!


KUNGARNA AV TYLÖSAND

Detta är verkligen som alla säger det sjukaste, konstigaste, galnaste och bäst program jag sett!
Det är så sjukt roligt. Inte vettigt för fem öre, alla e as fulla, gör sjuka saker och jag vet inte vad!
Ni som inte har sett det SE det!!


15-09-10

Studiedag imorgon, inte alls fel. Skall dock inte göra något imorgon, möjligtvis passa mina söta kusiner.
Idag åkte min mamma skall Rhodos, såååå orättvist skulle gääärna följa med. I helgen blir det Göteborg igen och det skall bli toppen. :D

Uddevalla med klassen idag och kollade på en föreläsning, det var folk som pratade om företag. Han som ägde Nelly.com var där. Vilken gaaalning, han bara stod på scen och pratade om hur mycket pengar han tjänade och sådan. Det var ju dock ganska gött för sedan kom grundaren till hultsfred och pratade, han var suuuper roligt och vi slapp en dag i skolan.



Faaan vad jag saknar dig tjejen!!

ledigdag

Tältningen igår blev inte riktigt som planerat. Vi fick reda på att det var okej att åka hem så jag åkte hem klockan nio, men jag var en ända som åkte med mig buss så jag fick gå genonom skogen och på en väg utan en ända lampa, fy fan va rädd jag var alltså. Men tillslut kom jag hem och det var helt underbart att somna i sin egna varma säng det var också skönt att veta att jag var ledig dagen efter. Så idag har jag varit ledig och det har blivit en riktigt slappar dag.

Imorgon blir det Uddevalla med klassen och sen e jag ledig på torsdag för vi har studiedag.
Nu skall jag äta tacos och om en timma är det idol.  



Var borta hos mina underbart söta kusiner idag också ! :)


.

Min helg har varit skit tråkigt om jag skall vara ärlig. Jag har jobbat, jobbat och jobbat.
Jag är helt slut och imorgon är det skola, wiiie. Som tur är så skall vi iväg med klassen och sova i skogen imorgon och sen efter det är vi lediga på tisdag och sedan på torsdag har vi studiedag.

Nu skall jag börja packa inför imorgon, imorgon skall jag ut med min klass i skogen och tälta. Det skall faktiskt bli riktigt trevligt. Ha en bra kväll, får se när jag bloggar nästa gång.


hard work work...

Känner mig helt död, gick upp 10 imorse för att gå till jobbet nu kom jag hem dags att sova och sen upp imorgon för att jobba igen! -.-
Nu e blir det sängen direkt, hörs imorgon kväll!

Jobbb

Jobb, sova, jobb, sova! Så ser min helg ut nu, men jag skall väl inte klaga det är ganska gött med extra pengar.
Nu har våra nya datorer kommit och jag sitter vid den nu, tycker faktiskt att det verkar helt okej. Skolans internet e dööö segt så vi får se hur länge jag överlever innan jag ger upp haha! ;)
Vi fick ett datafodral till och det är HEEEEMSKT, är på jakt efter ett nytt. Är det någon som vet vart man kan köpa snygga och bra?
Nu skall jag sova för imorgon väntar ett RIKTIGT låååångt arbetspass, men jag skall försöka blogga innan jag börjar imorgon :D


Sådär ser våran dator ut, den svarta. Den e liten, lätt och riktigt bra och ta med sig med tanke på att vi inte kommer att få ha dom i skolan under natten och så.


09-09-10

HELGG! Det är det bästa ordet som finns! Jag har haft en 60 min lektion idag och imorgon är jag ledig. Skall verkligen verkligen inte klaga :)
Idag har vi hämtat våra datorer och dom är faktiskt riktigt bra, något som dock inte är så bra är internetet i skolan, de är seeeeegt.
Denna helgen blir dock kanske inte så kalas, jag skall jobba HELA helgen fredag till söndag men men :)
Nu skall jag laga lunch.



När jag och mamma var ute och gick häromdagen tog jag denna underbara bilden.
Man får verkligen njuta av den sista solen !


övningskörning

Jag måste säga att jag e grym på att köra bil. Kom precis in efter att jag hade övningskört och jag är ju en naturbegovning, haha hmm (:
Igår mådde jag verkligen skit och hade feber när jag gick och la mig, men när jag vaknade imorse mådde jag bra har dock så ont i halsen att det känns som om jag sväljer taggtråd -.-
Nu blir det dock idol och en kopp te :)


idol 2010

Nu ligger jag här i soffan men ett stort täcke fryser som en dåre, hostar och knappt svälja pga halsen, usch :(
Jag har verkligen inte alls tid att blir sjuk och inte heller att missa någonting i skolan!
Jag får väl trösta mig med en kopp te och idol 2010 nu, idol är verkligen hösten höjdpunkt. Nu blir det att däcka i soffan. Vi hörs senare! :)



 

Någon mer är jag som tycker att detta är riktigt underhållning? (:

Slappdag

Slutade riktigt klockan 11 idag så jag har varit hemma nästan hela dagen och bara slappat. Det jag har gjort mest idag är att arbeta på ett litet data arbete som skall vara inne på torsdag men jag har inte kommit någonstans. Det är skit svårt, usch.
Annars har jag inte gjort mycket idag bara slappat.
Som ni vet har jag kollat mycket på paradise hotell en del, jag har nu bara 4 avsnitt klar, men andra ord har jag sett 60 avsnitt gaaaalet.
Nu kommer snart mamma hem och då blir det till att laga middag, hörs lite senare.




crazy night

Galnaste, sjukaste , roligaste kvällen igår.
Först gjorde jag och Farida oss iordning sedan drog jag och två kompisar till henne ut på gretas i Göteborg och hade jäävligt roligt.
Vi dansade hela natten och träffade massa trevliga männsikor, vi kom hem klockan halv sex och då däckade jag direkt, var heeelt slut.
Tack tjejer för en galet rolig kväll, här kommer lite bilder från kvällen 



Ylva och Farida



Farida, våran nya kompis som jag inte kommer ihåg vad han hette och Ylva



Jag och Farida



Där inne på klubben

Götelaborg

Framme i Göteborg nu och det känns riktigt bra :)
Imorgon blir det ikea och jag skall äntligen få köpa min klädställning och sedan måste jag in till stan och handla något att ta på mig eftersom jag har planerat att ha lite skoj på lördag kväll, vi får se vad som händer å sker ;)
Idag innan jag åkte hit färgade jag håret igen och det blev ganska mörkt denna gången menmen :)
Nu skall jag fortsätta kolla på mitt älskade paradise hotell! :)



Det var denna färgen jag färgade det till förut!


ledig

Nu är det helg igen underbart och jag är ledig idag också det är inte heller helt fel. Senare idag skall jag åka till Göteborg och där blir jag kvar hela helgen, vi skall åka till ikea och jag skall äntligen få köpa min klädställning och sen skall jag försöka träffa Sara också :)
Nu skall jag ta mig upp och äta frukost, vi hörs senare.



Här är en bild från när vi var på NRJ in the park förra helgen.


nytt i garderoben

Lite av de sakena jag köpte igår, jag vet inte speciellt bra bilder men de är tagna med mobilen :)



En kofta från veromoda



Tröja ifrån H&M



2 x tights ifrån Bik Bok

01-09-10

Blev inget bloggande igår, men jag hann inte. Det blev torp med Nathalie. Jag handlade lite saker och om jag orkar tar jag kort på det och lägger upp det sedan.
Nu sitter jag här och håller på att somna, var och simma och efter bastade jag idag och det blir man rätt trött utav.
Imorgon slutar jag klockan tolv, inte helt fel direkt och sedan efter det åker jag till torp igen med Louise, Emelie och kanske Rebecka.
Funderar på att färga håret sedan men vi får se hur det blir.


RSS 2.0