vintern är tillbaka...

Är det bara jag som känner för att typ gå i ide eller lägga mig i sängen med täcket över mig och gå upp när våren kommer. Jag HATAR sånt här väder, snörstorm. Fine om det är sol och snö de e ju mysigt men inte denna skiten. Blir bara deprimerad.

Okej nu skall jag sluta klaga, skolan idag klarade jag ta mig igenom idag också. På torsdag tar jag och Rebecka oss en sväng till Göteborg och fixar lite saker och sedan åker jag tillbaka till Göteborg på fredag för att spendera helgen där. Skönt att komma bort lite.

Nu skall jag somsagt slänga mig i soffan med ett stort täcke och glo på tv tills ögonen går igen, puss på er!

shopping

SHOPPING är nog världens bästa sätt att fördriva tid. Jag orkade inte sitta hemma så jag kastade mig på bussen till Göteborg och där mötte jag Louise. Sedan sprang vi fram och tillbaka i affärer och handlade lite saker. Skulle ta kort på de jag hade köpt, men det var inget bra ljus så jag snor några bilder från internet istället.

Här är kommer två toppar jag köpte:






HÖSTLOV <3

Inte bloggat mycket faktiskt haft ganska mysiga dagar under lovet. Jag har varit barnvakt till världens busunge och sedan har jag bara tagit de lugnt, haft ta hand om mig själv dagar. Skönt att vila upp sig inför några veckor till i skolan innan nästa lov.
Här är några bilder från när jag var barnvakt.



hahah skitunge är hon, MEN underbar!



MATILDA inte kolla på tv, skriker hon där.... höhö



Sedan somnade hon nästan i mitt knä!

regn regn regn

regn, mörker och ännu mer regn. Det är inte konstigt att man blir deprimerad under denna årstiden.
Idag har jag slappat hemma och varit ute och käkat och gjort massa vettiga saker! :D
Imorgon skall jag vara barnvakt hela dagen och sedan på kvällen skall jag till Lysekil på tjejmiddag hos en tjej i klassen.
Hoppas alla andra har haft en bra dag i regnet, vi hörs imorgon! pussss


hockeymatch

Glömde lägga ut bilderna på när jag var på hockey så här kommer dom.




Innan matchen började.



Nationalsången.




RSS 2.0